juli 12, 2024

Een zwarte steigerbuis kopen

Voor sommige projecten kun je kiezen voor een zwarte steigerbuis in plaats van de standaard uitvoering. De zwarte steigerbuis geeft een andere uitstraling maar heeft nog steeds die stoere, robuuste en industriële feel. Wanneer je kiest voor de zwarte steigerbuis dan kun je hier de bijpassende koppeling bij kopen, die ook volledig zwart is. Op die manier loopt alles mooi in elkaar over. Het voordeel van de zwarte coating van de buizen is dat deze goed bestand is tegen UV-straling. Hierdoor kun je deze buizen dus ook prima buiten gebruiken. De zwarte coating zal dus niet verkleuren en blijft jarenlang mooi. De zwarte steigerbuis heeft een coating die een matzwarte finish geeft.

Ga niet zelf verven

Het is mogelijk om aluminium of gegalvaniseerd staal zelf te spuiten. Echter dien je dan eerst aan de slag te gaan met een primer en dan moet je alles nog gaan spuiten. Dit neem ontzettend veel tijd in beslag en het gaat er na verloop van tijd afbladderen of je krijgt scheuren en krassen te zien. Als je er al tegenaan stoot merk je dat de verf los begint te laten. Daarnaast dien je goed uit te kijken met de rest van het interieur wanneer je met een spuitbus aan de slag gaat. Ook wil je de verf absoluut niet inademen. Om jezelf dit allemaal te besparen ben je beter uit om een zwarte steigerbuis te kopen voor je projecten. Deze zijn slijtvast en het bespaart je een hoop extra werk. Zo kun je bij ontvangst van de buizen direct gaan beginnen met het bouwen van jouw tafel, bed frame, kapstok of andere projecten. 

De zwarte steigerbuis in jouw interieur

De zwarte steigerbuis is prima te gebruiken voor het maken van een kledingrek. Door de zwarte variant te gebruiken geeft het de kamer een hele andere uitstraling. Ook wanneer je zelf al een zwarte kast hebt kun je de zwarte steigerbuis hieraan toe voegen. De tussen koppelingen die je koopt bij de buizen zijn van dezelfde kleur zodat deze mooi bij elkaar aansluiten. Zo zie je geen overloop en kleurverschil. Zwarte buizen in combinatie met hout geven een warme, stoere en industriële uitstraling aan de kamer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en bouwen wat je zelf wil met behulp van de steigerbuizen. Doordat je de keuze hebt uit de zwarte versie en de standaard versie kun je zelf kijken wat het beste past bij jouw stijl en interieur. 

De buizen op maat gemaakt

Wanneer je kiest voor de zwarte steigerbuis dan kun je deze naar wens op maat laten maken. Kijk hoe hoeveel meter je nodig denkt te hebben en kies hier de bijpassende zwarte buiskoppeling bij. Wanneer je twijfelt of je genoeg hebt kun je altijd even om advies vragen. Zo kom je thuis niet voor vervelende verrassingen te staan en kun je direct beginnen met jouw project. Ook hoef je zelf niet aan de slag te gaan met een ijzerzaag omdat de buizen op maat kunnen worden gezaagd. In de meeste gevallen kunnen de buizen uit voorraad worden geleverd waardoor jij niet lang hoeft te wachten tot jij de buizen in huis hebt.