juni 21, 2024

​​Vakantie in je opzetzwembad

Wie wil er deze zomer nou niet op vakantie in eigen tuin? Waarom zou je tegenwoordig nog 16 uur in een klein autootje doorbrengen, als je de Costa del Sol ook gewoon naar de achtertuin kunt halen. Daarnaast is op vakantie gaan naar het zonnige zuiden, wegens de prijsstijgingen van vandaag de dag, ook extreem duur geworden. Veel gezinnen zullen komende zomer aan de kinderen moeten vertellen dat ze dit jaar helaas niet naar hun favoriete vakantiebestemming bij de Middellandse Zee kunnen gaan. 

 

Een vakantie is ingericht, om helemaal tot rust te kunnen komen en weer op te kunnen laden voor het komende werk- en schooljaar. Vaak wordt aan deze rust, het idee van op vakantie gaan gekoppeld. We laten je graag zien dat dat helemaal niet meer hoeft, wanneer je een opzetzwembad aanschaft. Een opzetzwembad zal niet alleen de troost van de verloren vakantiebestemming wegnemen, maar ook nog allerlei andere voordelen met zich meenemen.

Het praktische van een opzetzwembad

Wanneer je komende zomer ook op vakantie wilt in je eigen tuin, dan zul je eigenlijk even met een frisse blik naar je tuin moeten kijken. Over het algemeen nemen mensen hun tuin namelijk al snel voor lief. Het valt je niet meer op, wat voor moois er uit dit kleine domeintje te halen valt. Eigenlijk is dit heel erg zonde, want het kan heel veel bieden voor jou om hier eens het beste van te maken door er bijvoorbeeld een opzetzwembad neer te zetten. Een opzetzwembad wordt erg gemakkelijk in elkaar gezet, het is praktisch in het montageproces. Het bestaat namelijk uit meerdere vlakken die je in verschillende maten en kleuruitvoeringen kunt aanschaffen. 

 

Op deze manier kun jij een opzetzwembad in jouw tuin plaatsen dat helemaal bij de tuin past. Zo hoef je nooit een zwembad aan te schaffen dat een standaardmaat heeft, en die eigenlijk veel te groot is voor jouw tuin. Daarnaast kun je een opzetzwembad ook gemakkelijk uit elkaar halen. Zo kun je het in de winterperiode gewoon opbergen. Zo kunnen de kids in de zomer gewoon sneeuwballen gooien, zonder dat er een ongebruikt zwembad in de weg staat.  

Rust in je opzetzwembad

Als je dan overtuigd bent van het praktische gebruik van een opzetzwembad, nemen we je nu graag mee in de rust die het je kan geven. Je bent nu niet meer gebonden aan die twee weken die je vrij hebt genomen van je werk, om op vakantie te gaan. Nu zou je op ieder moment, tijdens ieder gaatje dat je hebt, in het zwembad kunnen springen. Stel je nou eens voor, wanneer je een online-meeting hebt die iets eerder afgelopen is dan je had verwacht. Hoe lekker is het dan om, vlak voor je volgende meeting nog even wat verfrissing op te zoeken in jouw eigen opzetzwembad. Je zorgt er zo voor, dat je weer helemaal ontspannen in je volgende meeting zit en dan maak je het allerbeste van het thuiswerken. Daarnaast is het heerlijk om de kinderen te voorzien van een activiteit die ze de hele dag zal bezighouden.